Naša zgodba

"Z majhnimi koraki in s pogledom v prihodnost

ustvariti naravno kozmetiko z učinkovitimi sestavinami

iz narave, ki nam je blizu."
Našo zgodbo smo začeli pisati leta 2011, ko smo posadili prve sadike sivke v vasici Povir na Krasu. Po prvotni idej o pridobivanju eteričnega olja, se je prebudila želja po izdelovanju kozmetike, ki bi jo lahko uporabljala vsa družina. Ob naših otrocih sva z ženo spoznala, kako pomembno je skrbeti za naše zdravje in telo z uporabo kozmetike s čim bolj naravnimi sestavinami. Zato smo združili željo po zdravem načinu življenja, pestrost kraških in mediteranskih dišavnic ter ljubezen do svojih otrok z namenom, da vse to delimo tudi z vami. Trudimo se ustvariti kvalitetne proizvode, z učinkovinami pridobljenimi iz rastlin, ki uspevajo v naši okolici.


Naši nasadi dišavnic in pridobivanje aktivnih sestavin.

Ugodna klima alpskega in mediteranskega podnebja in porozna tla ugodno vplivajo na rast zdravilnih rastlin, ki uspevajo na Krasu in Mediteranu.

Z lastnim pridobivanjem eteričnih olj s parno destilacijo in izvlečkov, skrbimo za kontrolo kakovosti aktivnih sestavin.

Proizvodnja naravne kozmetike za vso družino

Kozmetiko proizvajamo v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP) ter skrbimo za kontrolo kakovosti končnih produktov, ki je v skladu z evropsko kozmetično uredbo (ES) št. 1223/2009 o kozmetičnih izdelkih.

Proizvodi

Vsi kozmetični proizvodi so dermatološko testirani in podkrepljeni z ustreznimi testi uporabnosti in učinkovitosti s strani akreditiranega laboratorija JSH Hamilton.

Izbiramo zgolj kvalitetne sestavine ter se izogibamo sestavinam, kot so parabeni, sulfati, umetna barvila, sintetični parfumi itd.