MICELARNA VODA – tako enostavna za uporabo, vendar tako učinkovita

04/03/2019
pri John Doe

Zaradi svoje enostavne uporabe in izjemne učinkovitosti, postaja micelarna voda eden izmed najbolj priljubljenih produktov za čiščenje kože med ženskami. Preberi si, zakaj naj že danes postane del tvoje vsakodnevne rutine čiščenja kože.

Kaj je micelarna voda in kako deluje?

Micelarna voda izhaja iz besede 'micel'. Miceli (micelles) so majhne kroglice čistilnih oljnih molekul, ki kot magnet naravno pritegnejo umazanijo in olje. Gre namreč za kombinacijo prečiščene vode, vlažilnih sestavin, kot je glicerin in nizke koncentracije zelo blagih površinsko aktivnih snovi. Zato pri čiščenju z micelarno vodo, koži ne ostranite naravnih olj, ki jih koža potrebuje, da ostane vlažna in zdrava.

Prednost micelarne vode pred drugimi čistilnimi proizvodi za kožo

Pri micelarni vodi gre za dvojno čiščenje - znebi se velikih stvari, kot so ličila, olje in umazanija, medtem ko nežno milo za čiščenje poskrbi za umazanijo, ki se skriva globoko v porah. Še posebej je odlična za osebe, ki so nagnjene k aknam, saj odstrani ujeto umazanijo iz kože, vendar je ne izsuši.

Formula micelarne vode je tako lahka in nežna, da je ni treba izprati, kar pomeni, da lahko vlažilne sestavine ostanejo za absorbcijo.

Tako enostavna za uporabo...

Micelarna voda je zelo enostavna za uporabo. Potrebno jo je le nanesti na vato in z nežnimi gibi ostraniti ličila in nečistoče z obraza, oči in dekolteja. Po uporabi ni potrebno izpiranje. Izdelek lahko uporabljate vsak dan, primerna pa je tudi za najbolj občutljivo kožo.

Torej, če ste pripravljeni obrniti vašo rutino nege kože na glavo, kliknite tukaj za nakup.

Komentarji

Brez objav

Napiši kritiko